Тарталетки з оселедцем

Хочу запропонувати ще один варіант смачної закуски з оселедця, яка підійде до святкового столу і порадує ваших близьких. Хрусткі тарталетки завжди роблю з запасом, діткам дуже подобається їсти в чистому вигляді і з солодкими начинками.

Інгредієнти для «Тарталетки з оселедцем»:

  • Хліб (для тостів) - 12 ломт.
  • Буряк (невеличкий, 150-200 м. Запечітель у духовці. Можна і відварити) - 1 шт
  • Картопля (варені, невеликі) - 2 шт
  • Оселедець (філе без кісточок) - 1 шт
  • Майонез («З перепелиним яйцем» від ТМ МахеєвЪ) - 2 ст. л.
  • Цибуля червона - 0.5 шт
  • Сіль - до смаку
  • Перець чорний - за смаком

Час приготування: 20 хвилин


Кількість порцій: 5

Харчова та енергетична цінність:

Готової страви

     

ккал
2399.3 ккал

белкі128.4
р

жири99.2
р

вуглеводи243.8
р

Порції

     

ккал
479.9 ккал


білкі25.7
р

жири19.8
р

вуглеводи48.8
р

100 г страви

     

ккал
184.6 ккал

белки
9.9 р

жири7.6
р

вуглеводи18.8
р


 

Рецепт «Тарталетки з оселедцем»:

У хліба для тостерів обрізати корочку.

Розкатати скалкою.

У формочки для кексів покласти розкатаний хліб. Відправити в заздалегідь розігріту духовку на 8 хвилин при 180 ° С - до рум'яної скоринки. Орієнтуйтеся на свою духовку.

Картопля натерти на великій тірці, покласти в миску.
Буряк також трьом на великій тірці і відправляємо до картоплі.
Додаємо майонез «З перепелиним яйцем» від ТМ Махєєв'.Посолити
, поперчити за своїм смаком. Перемішати.


На наші тарталетки з хліба покласти буряково-картопляну масу, кілька смужок червоного цибулі і шматочок селедки.
Готово.

Приємного апетиту!

COM_SPPAGEBUILDER_NO_ITEMS_FOUND