Торт морквяний

Випічка, до складу якої входить морква, вже завоювала любов у більшості жінок, так, напевно, і у чоловіків. Я хочу вам запропонувати приголомшливий, ароматний тортик, мокрий бісквіт на основі тертої морквини в поєднанні з горіхами і ананасом - казкове об'єднання.

Інгредієнти для «Торт морквяний»:

  • Борошно пшеничне/Борошно - 225 г
  • Цукор - 160 г
  • Яйце куряче - 3 шт
  • Морква (терта) - 1,5 стак.
  • Ананас (консервований) - 100 г
  • Йогурт ((кефір)) - 180 г
  • Олія рослинна - 125 г
  • Стружка кокосова - 2 ст. л.
  • Міндаль - 2 ст. л.
  • Кориця - 1 ч. л.
  • Сода - 0,5 ч. л.

Харчова та енергетична цінність:

Готової страви

     

ккал
3652.8 ккал


белкі60.3
р

жири203.1
р

вуглеводи401.6
р

100 г страви

     

ккал
307 ккал

белкі5.1
г

жири17.1
г


вуглеводи33.7
р

 

Рецепт «Торт морквяний»:

Подрібнити мигдаль і ананас в блендері

Борошно змішати з содою, цукром, корицею, подрібненим мигдалем, подрібненим ананасом і стружкою, перемішати.
Окремо змішати йогурт, олію, терту моркву і, поступово, ввести суху суміш, перемішати, викласти в змащену форму і випік.

Приємного апетиту.

COM_SPPAGEBUILDER_NO_ITEMS_FOUND