Торт «Колобок»

Я колобок, колобок, По сусекам скребен, По амбару метен, На меде замешан. Я полями йшов, Я морями плив, Поспішав привітати Поваренка з триріччям!

Інгредієнти для «Торт» Колобок «»:

  • Борошно пшеничне/Борошно - 3-4 стак.
  • Цукор (50 в тісто, 50 г в крем) - 100 г
  • Масло вершкове (50 в тісто, 200 в крем + 50 для 2-го крему) - 300 г
  • Яйце куряче - 3 шт
  • Сода - 1 ч. л.
  • Мед - 4 ст. л.
  • Какао-порошок - 3 ст. л.
  • Молоко - 800 г
  • Крупа манна - 5-6 ст. л.
  • Молоко згущене - 3-4 ст. л.
  • Мастика (для прикраси)

Харчова та енергетична цінність:

Готової страви

     

ккал
6234.8 ккал


белкі130.4
р

жири296.4
р

вуглеводи768
г

100 г страви

     

ккал
272.3 ккал

белки
5.7 р

жири12.9
р


вуглеводи33.5
г

Рецепт «Торт» Колобок «»:

Кладемо в глибоку ємність цукор (50 г), соду, какао, мед, яйця.
Підігріваємо 20 хв. на водяній лазні, перешкоджаючи.

Повинна вийти пишна маса, додаємо в неї 1,5 стак. борошна.
Решту додаємо поступово, щоб не перекласти.

Отримуємо м'яке, еластичне тісто.
Ділимо його на 10 частин.

Розкатати кожну частину, поки тісто тепле
!
Укладаємо на противагу, застелену пергаментним папером.
Випікаємо по 6 хв. при 180 град.

Готуємо крем: у молоко додати цукор, манну крупу. Зварити. Дати
охолонути. Масло збити, додати в крем.

Нам знадобляться 2 однакові форми, що нагадують правильну півсферу.
Вирізаємо коржі 3-х різних діаметрів.
Нижній трохи більше, ніж дно нашої форми.
Верхній дорівнює діаметру верхнього краю.
Середній - приблизно розмір середини форми.


Формочки застелити харчовою плівкою.
Починаємо викладати коржі, просочуючи кремом.

Виходить 2 заповнені   Ставимо
їх в холод на 30-40 хв.

Витягнути з форм, зняти плівку.
З'єднати півсфери.
З обрізків коржів зробити крихту, змішати з кремом.
Нарощуємо гору

Замазуємо щілини, моделюємо кулю.
Формуємо ніс і місце для очей.

Збити масло, додати згущене молоко.
Промазати колобка.
Поставити в холод.


Розкатати мастику, накрити колобка.
Добре розгладити мастику. Внизу обрізати надлишки.
Малюємо очі, рот.
Основа може бути будь-якою.
У мене бісквіт з кремом з вершків, прошарок - вишня.
Покритий молочним кремом ганаш.

Ты
совсем еще «ребенок» .
Поздравляем от души,
Пусть исполнятся мечты!

Ты рости и процветай,
И смотри - не унывай!
Мира в доме, тепл   И
побольше доброты!

COM_SPPAGEBUILDER_NO_ITEMS_FOUND