Торт «» Мить «»

Цей тортик - плід моїх експериментів. Торт - це такий незвичайний предмет, якщо він є, то його відразу немає.

Інгредієнти для "Торт" "Мить" ":

  • Борошно пшеничне/Борошно - 1 стак.
  • Цукор (200р - у тісто; 150г - у крем, 50г - в глазур) - 400 г
  • Яйце куряче - 3 шт
  • Яблуко - 4 шт
  • Вершки (для взбивання 33-35%) - 250 мл
  • Сир творожний (Almette Вершковий) - 300 г
  • Какао-порошок - 2 ст. л.
  • Масло вершкове - 50 г
  • Молоко - 3 ст. л.

Час приготування: 60 хвилин


Кількість порцій: 8

Харчова та енергетична цінність:

Готової страви

     

ккал
4712.2 ккал

белки
91.6 р

жири213.7
р

вуглеводи602.5
р

Порції

     

ккал
589 ккал


белкі11.5
р

жири26.7
р

вуглеводи75.3
г

100 г страви

     

ккал
229.9 ккал

белкі4.5
р

жири10.4
р

вуглеводи29.4
р


Рецепт "Торт" "Мить" ":

Готуємо тісто: збити яйця з цукром добіла.

Додати борошно і все добре перемішати.

Яблука очистити і нарізати кубиками або дольками, викласти в тісто і перемішати.

Викласти у змащену маслом форму. Я використовую роз'ємну форму. Випікати в заздалегідь розігрітій духовці 35-40 хвилин при 180 градусах.

Готовий корж трохи остудити.


Розрізати на дві половинки, поки він ще гарячий. Потім остудити до кімнатної температури.

Готуємо глазур: в каструльку влити молоко, додати какао, масло і цукор, довести до кипіння постійно завадячи, відставити з вогню і дати охолонути. Якщо глазур лінь варити, можна посипати торт тертим шоколадом.

Готуємо крем: збити вершки з цукром.

Додати Almette і ще раз добре підбити.

Викласти половину крему на перший корж, розрівняти.


Покласти другий корж, зверху викласти крем і розрівняти.

Полити глазур'ю, рівномірно її розподіляючи. Поставити в холодильник години на 4, я зазвичай ставлю на ніч.

Перекласти з форми на страву. Все, можна насолоджуватися. Приємного апетиту!

COM_SPPAGEBUILDER_NO_ITEMS_FOUND