Торт «Снікерсні»

Цей торт дійсно - райська насолода!... хоча кажуть, що шлях до серця чоловіка лежить через шлунок, але тут і жінка не зможе встояти! Це вибух смаку і калорій;)

Інгредієнти для «Торт» Снікерсні «»:

  • Цукор (бісквіт 200 г, безе 200 г) - 400 г
  • Яйце куряче (бісквіт 3 шт, безе 4 білка) - 7 шт
  • Борошно пшеничне/Борошно (бісквіт) - 200 г
  • Розпушувач тіста - 10 г
  • Какао-порошок - 5 ст. л.
  • Масло вершкове (бісквіт 90 г, крем 200 г) - 290 г
  • Молоко (бісквіт 50 мл, пудинг 50 мл) - 100 мл
  • Молоко згущене (варене) - 1 бан.
  • Арахіс (смажений) - 150 г
  • Пластівці кукурудзяні (або крекер солодкий)
  • Шоколад молочний/Шоколад - 50 г
  • Крохмаль - 4 ч. л.
  • Сироп цукровий (або лікер навпіл з водою)

Час приготування: 120 хвилин


Харчова та енергетична цінність:

Готової страви

     

ккал
8031.1 ккал

белкі176.5
р

жири423.1
г

вуглеводи884.8
р

100 г страви

     

ккал
370.1 ккал

белкі8.1
г


жири19.5
р

вуглеводи40.8
р

 

Рецепт «Торт» Снікерсні «»:

Корж:
Можна взяти будь-який вами улюблений шоколадний бісквіт.
Або мій варіант.
Збиваємо яйця з цукром.

Окремо перемішуємо борошно, какао, розпушувач тіста. З'єднуємо все разом і додаємо молоко і розтоплене вершкове масло. Акуратно перемішуємо лопаткою. Переливаємо у форму і випікаємо 30 хвилин у духовці 170 С. Готовий бісквіт розрізати на 3 частини.

Крем:
1 банку вареної згущенки + 200 г злив. масла кімнатної температури - взбити. Додати трохи більше половини подрібненого арахісу.

Безе:
Білки кімнатної температури збити з цукром до міцної піни. Додати ще половину арахісу.
Форму вистелити папером для випічки (тоді легко його буде перевернути на корж). Перелити 1/2 отриманої маси і випікати 20 хвилин при 160 С.
Затем спекти другий корж.


А в цей час починаємо збирати торт.
Коржі просякнути сиропом - 50 г цукру + 50 мл води, зварити.
Або як я - 1:1 шоколадним лікером з водою.
Ще у мене були кукурудзяні пластівці. Подрібнила їх у блендері трохи.

Итак))
Корж--сироп--крем--х лопья--безе.
Повторяем ещё раз
! Піднялася верхівку я зрізала (можна залишити і потім намастити кремом, якщо залишиться;)

Робимо вершково-шоколадний пудинг:
Молоко, шоколад, крохмаль нагріти, інтенсивно перешкоджаючи. Прокип'ятити до загустіння.

Намазати цим торт і прикрасити горіхами. Дати просякнутися пару годин, а краще на ніч в холодильник.
Вкушайте і насолоджуйтеся!

COM_SPPAGEBUILDER_NO_ITEMS_FOUND