Вершковий крем з ягодами і меренгами

Ніжний, смачний крем! Божественний десерт!

Інгредієнти для «Вершковий крем з ягодами і меренгами»:

  • Полуниця - 500 г
  • Вершки (густі) - 1 стак.
  • Цукрова пудра - 6 ст. л.
  • Мармелад (для прикраси)
  • Безе (до смаку)
  • Черешня - 150 г
  • Коньяк - 1 ст. л.

Харчова та енергетична цінність:

Готової страви

     

ккал
1343.4 ккал


белкі10.7
р

жири86.6
р

вуглеводи129.4
р

100 г страви

     

ккал
137.1 ккал

белкі1.1
г

жири8.8
р


вуглеводи13.2
г

 

Рецепт «Вершковий крем з ягодами і меренгами»:

Полуницю розтираємо до пюреподібної консистенції, залишивши трохи ягід для прикраси, додаємо коньяк.

Вершки збиваємо міксером до стійкої піни і перемішуємо з цукровою пудрою і полуничним пюре.

Викладаємо в келихи. Зверху крему кладемо нарізані черешні, мармелад і меренги.

На шпажку нанизуємо черешні і полуницю, цим прикрашаємо крем.

Приємного апетиту!!!!!!!


COM_SPPAGEBUILDER_NO_ITEMS_FOUND