Закуска «Редиски»

Скоро Новорічні свята, застілля, зустрічі з друзями і рідними. Столи накривати доведеться не одного разу, а що ж приготувати - щоб смачно, швидко і «Ах, як красиво!». Думаю такі закусочні звіколки прикрасять стіл, порадують гостей і не займуть у Вас багато часу. Зверніть увагу.

Інгредієнти для «Закуска» Редіски «»:

  • Буряк (дрібний) - 4 шт
  • Сир вершковий - 100 г
  • Майонез - 1 ст. л.
  • Часник (великий) - 1 зуб.
  • Хліб (бородинський або житній) - 2 ломт.
  • Кунжут - до смаку
  • Зелень (петрушка, листя салату) - до смаку

Час приготування: 10 хвилин


Кількість порцій: 4

Харчова та енергетична цінність:

Готової страви

     

ккал
852.4 ккал

белкі17.5
р

жири47.8
р

вуглеводи87.3
г

Порції

     

ккал
213.1 ккал


белкі4.4
р

жири12
г

вуглеводи21.8
р

100 г страви

     

ккал
133.2 ккал

білкі2.7
р

жири7.5
р

вуглеводи13.6
р


 

Рецепт «Закуска» Редиски «»:

Свєклу заздалегідь запекти або зварити. Почистить.
Зелень вимити, обсушити.
Ломтики хліба підсушити в тостері (духовці, на сухій сковороді), натерти часником.

Буряку розрізати навпіл, і спец. виїмкою або чайною ложкою зробити поглиблення.

У піалі змішати сир і майонез.

Додати молотий часник і перемішати.


Хліб нарізати на невеликі шматочки, біля буряків трохи зрізати донце.
На шматочок хлібушка викласти трохи сирної суміші.
Поставити на неї буряк, з одного боку викласти зелень салату (імітуємо ботву редису).

У кожну бурякову «чашечку» покласти по 1 ч. л. суміші,
припорошити смаженим кунжутом, прикрасити гілочками петрушки.

ПРИЄМНОГО АПЕТИТУ!!!















Робочі моменти:

COM_SPPAGEBUILDER_NO_ITEMS_FOUND